Isnin, 12 Disember 2011

Hasan Ali UGUT untuk keluar PAS???

Amboit Hassan Ali, kalo nak kuar tur p kuar terusler..tok sah malu-malu kucing plak...kalo nak intai position yg selesa skit agak2lah!

Doq tayang apa? menteri besaQ mana plak? Exco tak cukup kenyang lagi ka?

Baca berita kat mana neh...Penuh tersurat dan tersirat weh!~

Exco kerajaan Selangor Datuk Hasan Ali berkata, beliau akan terus bekerjasama dengan PAS dan Pakatan Rakyat selagi pihak itu mempertahankan prinsip Islam, hak Melayu dan institusi raja.

Ditanya sama ada beliau patut keluar PAS jika menghadapi masalah dalam parti, Hasan berkata ia tidak semudah itu.

Menurut beliau, ini kerana beliau harus mendapatkan nasihat daripada rakan-rakan, mufti dan veteran politik terlebih dahulu.

Bagaimanapun, tambahnya, jika terdapat mana-mana organisasi tidak lagi menyokong tiga prinsip yang diperjuangkannya itu, kemungkinan beliau keluar parti mungkin berlaku.

Mengulas hakikat beliau tidak mendapat cukup pencalonan untuk mempertahankan kerusi Gombak Setia yang disandangnya, Hasan berkata ia hanya perkara kecil kerana "perjuangan untuk Islam lebih besar"

Siap bersyarat-syarat lagi naper neh?...ada apa2 ker Hassan Ali oit?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...