Selasa, 18 Jun 2013

PATUTLA PENEBAT KILAT BANGUNAN UMNO RUNTUH, ANWAR PUNYA KERJA RUPANYA..KEH KEH KEH

Rupa-rupanya, bencana alam yang menyebabkan rod penebat kilat setinggi hampir 20 meter di Menara UMNO di Jalan Macalister tumbang akibat ribut kilat Khamis lalu telah dipolitikkan oleh Red Bean Army DAP dan pro-pembangkang.


 Read Bean Army Punya Keja Lorrr...

Mereka sengaja memainkan isu tersebut di laman sosial seperti Facebook dan Twitter bertujuan memburuk-burukkan UMNO walau pun bencana alam itu tidak dapat dielakkan dan turut menimpa tempat-tempat lain di Pulau Pinang. Seorang rakyat Pulau Pinang meninggal dunia di Air Itam, Pulau Pinang dan banyak kerosakan berlaku di negeri itu.


Dan kepimpinan UMNO Pulau Pinang turut membantu keluarga mangsa yang terlibat. Mereka memberikan kerjasama kepada semua pihak dan agensi terlibat dalam kerja-kerja pembersihan dan mencari mangsa hilang.


Bencana Alam pun mau kecoh ka? 

MATI DALAM BLACK 505 SYAHID KATA HUSAM!!!

Ini dah masuk kategori SESAT yang hakiki. Sesat yang mana kalau kita tunjukkan Kebenaran didepan mata dia pun dia dah tak nampak.

Inilah akibatnya bila TERLAMPAU Gila Kuasa. Terlalu mengejar Keagungan Dunia, maka tak mustahil Allah S.W.T akan sesatkan dia dari jalan yang benar.

Disebabkan dia terlalu nak sangat kejar jawatan, akhirnya Si Husam Kambing ni sudah hilang akal dan keluarkan kenyataan yang bukan - bukan.

Bagaimana mungkin peserta yang sertai Himpunan Black 505 tu boleh disamakan dengan pejuang Islam yang mati Syahid? Nampak sangat sesatnya Si Husam ni.


Tapi, apa nak heran ye tak. Dah memang menjadi kebiasaan dari kalangan pemimpin Parti Angguk Saja tu buat fatwa ikut sedap Kepala Lutut diorang je.

Kalau sebelum ni, diorang boleh samakan Himpunan Black 505 tu sebagai satu ibadah dan disamakan dengan Himpunan Umat Islam di Padang Arafah.


SM, suka-suka hati jer nak kata mati shahid erk? Pas..Pas..makin pelik SM tgk...