Jumaat, 29 Jun 2012

#POLITIK# PEMBANGKANG AMBIK ALIH JABATAN PENERANGAN???
Ni la padahnya kalau suka sangat buat jahat tak tentu arah. Niat diorang ialah nak memburukkan nama jabatan kerajaan. Tapi akhirnya kantoi jugak.

Nampak sangat la puak - puak Pakatan Pembangkang tu dah semakin terdesak sekarang ni sampai terpaksa merompak hak orang lain. Itu tandanya diorang dah mula tewas dalam perang siber ni. Dalam perang nyata, dah tentu la diorang akan hanyut!!!


SM~ kalo yer pun nak publish mengenai kejayaan sendiri gunalah sendiri punyer medium sibuk nak hack org naper???? tak der kejer gamaknyer............

#HIBURAN# JUPE PERGI UMRAH TAPI BERTELANJANG?

Tak Dapat Cium Hajar Aswad sebab baju ketat sangat kot?

Sembilan hari selepas berada di Tanah Suci Mekah bagi menunaikan Umrah bersama keluarga, kelibat penyanyi dan pelakon sensasi dari seberang pastinya dinantikan oleh wartawan yang ingin bertanyakan mengenai pengalamannya di sana.

“Setibanya di Mekkah, saya terus menunaikan solat. Sedih sangat dan ini merupakan satu-satunya tempat yang buat saya tidak berhenti menangis,” ujar pelantun ‘Belah Duren’ ini dipetik dari laman Kapanlagi.com.

Tambahnya lagi, sebelum berangkat ke Tanah Suci, Jupe menyimpan hasrat untuk menyentuh Kaabah dan hasratnya tercapai pada hari pertama dia berada di sana.

Walaubagaimanapun, artis sensasi ini punya kisah menarik untuk dikongsi.

“Hari pertama saya bisa menyentuh Kaabah dan dalam hati saya berkata, “Ya Allah, aku sangat beruntung kerana dapat menjejakkan kaki ke sini, lalu saya berniat mahu mencium Hajar Aswad.

“Pada hari ketiga, saya berjaya mencium Hajar Aswad namun ketika mencium batu hitam yang terletak di sebelah tenggara Kaabah itu, hijab saya terbuka gara-gara ditarik oleh seorang wanita. Semuanya terlepas.

“Banyak yang mengharapkan untuk berada betul-betul di hadapan Hajar Aswad seperti saya ketika itu. 

"Orang-orang di belakang saya berebut-rebut untuk mencium Hajar Aswad. Saya nangis dan cuma berdoa agar dosa saya diampuni, doa soal jodoh, rezeki dan sebagainya saya sudah tidak ingat lagi. 

"Tidak dapat menahan tolakan, saya akhirnya berundur, “ cerita pelakon filem ‘Arwah Goyang Karawang ini lagi.

sm~ artis-artis nie pergi umrah sebab nak bertaubat nasuha atau nak popular sebenarnyer? baju mengalahkan nak main tenis jeq...adoiii..macam2 artis skang nie....