Isnin, 5 November 2012

NURUL IZZAH MEMANG SENGAJA NAK PERANGKAP UMNO-BN DALAM ISU MELAYU MURTAD DAN LGBT!!!Kalau para pemimpin Pakatan Rakyat mencipta isu, ia sebenarnya adalah ciptaan pakar strategi luar yang menjadi tuan sebenar kepada Pakatan Rakyat. Para pemimpin Pakatan Rakyat yang kelihatan 'terlebih pandai' itu sebenarnya hanyalah kakatua yang diajar bercakap sedangkan mereka sendiri tidak begitu faham dengan apa yang mereka cakapkan.

Dek kerana itulah, kebanyakan isu yang disuarakan oleh para pemimpin Pakatan Rakyat, langsung tidak mempunyai nilai-nilai dan budaya Malaysia, sebaliknya ia menyerupai budaya Zionis yang hidup di tengah-tengah tanah dan kaum Arab yang telah dijenayahkan oleh puak Zionis yang mendatang ke jazirah Arab.

Dan seperti yang diketahui, Zionis tidak peduli dengan sebarang nyawa kerana yang penting bagi mereka adalah tembolok sendiri.

Nurul Izzah, anak perempuan Anwar Ibrahim memanjangkan lagi isu LGBT dan KEBEBASAN BERAGAMA yang semakin menarik perhatian golongan muda yang mahukan kebebasan serta tidak terikat dengan sebarang undang-undang. baca selanjutnya disini