Rabu, 19 Jun 2013

AZIZAN LETAK JAWATAN: PILIHANRAYA KECIL PERTAMA SELEPAS PRU13 AKAN DILANGSUNGKAN DI SUNGAI LIMAU, KEDAH!!!

Bekas Menteri Besar Kedah, Tan Sri Datuk Seri Dr. Azizan Abdul Razak kini bukan lagi seorang pemimpin yang berdaya. Apabila kedua-dua belah kakinya dipotong kerana gangrene, maka gugurlah kelayakannya selaku seorang pemimpin.

Dia sedar tentang perkara itu. Apatah lagi, Azizan lebih banyak berada di katil hospital berbanding bersama-sama rakyat. Dan difahamkan sehingga sekarang, Azizan belum lagi mengangkat sumpah selaku ADUN Sungai Limau.


Baru-baru ini, dari sumber terdekat dengan keluarga isteri pertama Azizan memberitahu, Azizan sudah hampir meletakkan jawatan dan memberi laluan untuk Pilihanraya Kecil pertama selepas PRU13 di Sungai Limau kerana keadaannya itu. Walau bagaimanapun, ada puak-puak PAS terutama sekali yang sebelum ini banyak bergayut di sekeliling kaki seluar Azizan, terburu-buru memujuk Azizan agar tidak berbuat begitu. 

Azizan menjadi bahan yang paling teruk dilanyak dan difitnah oleh puak-puak PAS sendiri. Beberapa kelompok dalam PAS yang bercempera, kelihatan bersatu hati dalam mengutuk dan menyalahkan Azizan setelah PAS gagal mempertahankan Kedah daripada dirampas oleh UMNO-BN. 

Malah ada yang menyalahkan sikap Azizan yang mudah baran dan lebih banyak mendengar nasihat daripada para pemimpin UMNO untuk mentadbir negeri berbanding merujuk kepada Majlis Syura PAS. Azizan dikatakan mempunyai roh UMNO yang terlalu menebal dalam dirinya. 

Gerakan untuk menggulingkan Azizan telah lama dijalankan dan diketuai oleh Mahfuz Omar yang kemudian diproksikan oleh Phahrolrazi Zawawi.... sambungan di sini beb!

Agak2 korang azizan mau letak jawatan ke beb?

Letak jelah bg kepada pemimpin yang lebey berwibawa.....xkira dari parti mana pun janji yang bley bt keje......

KATA-KATA GADIS SYRIA BUAT GADIS-GADIS MELAYU CEMBURU!~Sila Lihat Link Dibawah!~
http://www.youtube.com/watch?v=H7khzRh3QVk&feature=youtu.be
Artikel Berkenaan Gua Rembat Dari Blog::Klik Sini

Agak2 Koranglah, jika minah2 melayu nie yg kena mcm tu mesti lain ceritanyakan?

Betapa kukuhnya iman2 penduduk syria..ya allah selamatkanlah Syria....