Jumaat, 17 Februari 2012

#POLITIK# GAMBAR MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA...

anwar_ponggal4  
Gambar AnuWar...                          Gambar YaNg Di Edit KonoNya DS Najib..

Ayoyo.....Mau tipu apa lagi weh?

*** puak pakatan haram neh nak spinn aper lak pas neh?

#AD-DIN# KELAB MURTAD SEMAKIN BIADAP

frontpage 11 Kelab Facebook Murtad | Kelab Murtad dalam Facebook yang BIADAP

KUALA LUMPUR: Biadab. Itu perkataan paling tepat untuk menggambarkan sikap pihak tertentu yang menggelarkan diri mereka kumpulan penyokong murtad di Malaysia dan Singapura apabila menubuhkan kelab di laman sosial, facebook (fb) bagi meraih sokongan masyarakat.

Penyertaan terbuka kepada mereka yang murtad di negara ini, pengendali fb terbabit dikesan turut mempelawa mana-mana individu supaya menyumbangkan sokongan moral kepada golongan ini.

pix middle4 Kelab Facebook Murtad | Kelab Murtad dalam Facebook yang BIADAP
Bukan itu saja, mereka juga secara terbuka mengemukakan objektif kumpulan berkenaan sebagai medium kepada sistem sokongan moral untuk golongan terbabit dengan perbincangan mengenai persoalan murtad di Malaysia, termasuk agama Islam serta bangsa Melayu.

Bagaimanapun, bagi mereka yang memasuki laman berkenaan dan cuba berdakwah atau menentang perbuatan serta perbincangan ahli kelab yang menghina dan merendah-rendahkan agama Islam itu segera disekat daripada menjadi ahli.

 Pemerhatian wartawan Harian Metro ke atas fb berkenaan sehingga jam 4 petang semalam mendapati 843 orang menyukai pautan dinding kelab terbabit yang mula mencetuskan kebimbangan umat Islam berikutan pandangan dikemukakan keterlaluan termasuk menghina junjungan besar Nabi Muhammad s.aw.

***Sumber Kelab Facebook Murtad | Kelab Murtad dalam Facebook yang BIADAP : mymetro
SIla like Kelab Facebook Murtad | Kelab Murtad dalam Facebook yang BIADAP#AD-DIN# TAZKIRAH TERBAIKKKK PAGI INI UNTUK ANDA

Assalamualaikum, pagi jumaat ini mahu gua hidangkan sedikit tazkirah ringan untuk manfaat semua..layan~~~