Jumaat, 10 Februari 2012

#POLITIK# 'SAYA AKAN LETAK JAWATAN'-ELI WONG

“SAYA AKAN LETAK JAWATAN”-ELI WONG


Aisyemenn..kiamat ler kalo si eli neh nak bercakap gitur..baca tak per…percaya skit2 pun tak per..percaya sume jangan huhu…

Itu persoalan yang bermain dalam kepala otak setiap rakyat Malaysi pada ketika ini. Agak - agaknya, bila PAS nak mintak Si Eli Wong ni letak jawatan?

Dia tidak pernah menjelaskan kepada rakyat mengenai hubung kait dia dengan Hilmi Hazmin Malek yang ditahan oleh pihak berkuasa Indonesia sebelum ini.

Walaupun Si Khalid Gagap pernah berjanji akan menyiarkan kenyataan mengenai keputusan tersebut, tapi tak boleh pakai jugak janji tu.

Nanti jadi macam janji dia nak bagitau hasil siasatan berkaitan dengan pemeriksaan pihak JAIS ke atas DUMC. Sampai hari ni, dia masih senyap dan mendiamkan diri.

Kalau betul la Si Eli Wong ni tak terlibat dalam isu berkaitan dengan Hilmi ni, kenapa dia mengelak untuk bertemu dengan wartawan semalam?

Hutan Sungguh....Asyik cermah Tak sempat Nak Buang erk?

SHAH ALAM – Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) kawasan Bukit Lanjan, Elizabeth Wong mengelak untuk bertembung dengan wartawan yang menunggunya di luar pintu bilik Mesyuarat Exco yang terletak di tingkat 20, Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) di sini semalam.
Malah Elizabeth yang juga Pengerusi Jawatankuasa Pelancongan, Hal Ehwal Pengguna dan Alam Sekitar negeri itu dilihat tergesa-gesa meninggalkan bilik mesyuarat melalui pintu lain.
Ekoran itu, usaha wartawan menunggu selama lima jam untuk mendapat reaksi Elizabeth. 40, mengenai penahanan bekas teman lelakinya, Hilmi atau Azmin Helmi di Batam, Indonesia pada 3 Februari lalu kerana kesalahan menggunakan dokumen palsu berakhir dengan kehampaan. - Kosmo On
Nota:
Mana Mau Lari Eliiiiii??? Hilmi Sudah Muncul..Duit Sudah Abih Ker??

#POLITIK# KETUA CAWANGAN UMNO BAGI PR BUAT CERAMAH DIRUMAHNYA?

Bodoh datang dari mana? Haiyerrr....

Bukan Bodoh, mungkin ketua cawangan ini nak tunjukkan pada chegu bard nie yang orang umno bukan cikai&kedekut sangat..malah berhati mulia dengan memberi keizinan membuat ceramah dirumahnya...
Inilah hati-hati org2 umno yang mana puak2 PR asyik mengutuk tur...

#POLITIK# ANUWAR IBRAHIM SUDAH BUANG TABIAT

Demi Meraih Undi Anwar Ibrahim Sanggup tur menyanyi lagu Tamil...

Tengok sekali imbas macam dah buang tabiat..nielah aNuwar Ibrahim...

Joget2, tp tak tahu makna lagu tur..silap2 boleh puja2 dewa bagai..gila! Demi Meraih Undi Apa PUn BOLEh! Syabas Anwar!