Rabu, 2 November 2011

#GOSIP# MIERA LIYANA YANG HIPOKRIT!


SM, menyampah giler dengan pempuan neh..dalam lakonan beria giler jadik budak baik konon2 perempuan melayu terakhir tapi di luar macam perempuan kabe%^& apa nak jadik dengan artis2 di Malaysia ini?

Dulu mencetuskan kontroversi sengaja memakai pakaian yang mahu menunjukkan NENENnya..hahaha...kalau rasa nak tunjuk baik tunjuk semua diq oit..pastu boleh popular satu Malaya neh..ada BraN?

Naper Tak Tunjuk Semua Jeq? Nak Goda Saper Deq???

Belum pun reda lagi kesah pakai baju samapai nampak nenen, sudah pakai Bran plak pakai seksi2 kat luar dan upload dalam facebook. Kadang2 SM, dah naik menyampah tengok artis2 nie yg sengaja membuat kontroversi bagi mempopularkan diri sama seperti kes FASHA SANDHA a.k.a pempuan gedik.

Ingat kami semua ini suka sangat ker korang pakai baju tak cukup kain neh?adoi yar...sekali pandang oklah, tp dlm benak kami pasti cakap 'pempuan tak baik jer sanggup pakai cam nie' ada paham?

Jom kita layan pic2 pempuan gedik yang tak tahu malu&mahu popular dengan cara kotor, saksikanlah>:
\
Syok Sgt Da Pakai Macam neh Erk?

Naper Tak Pakai Spender Jeq, Senang Tak Yah Bazirkan Duit belli Baju Mahal2..

Baik kau pakai Bra jeq..Habis Citer~~

DAH BUKAK HAMPIR BOGEL SUMER BARU NAK BERTAUBAT KER???
I
I
I
I
I
I
V
Ini pun kalo bertaubat, kalo tak??? Sampai La kau mcm neh Deq..

Note:
Kalau kena rogol jangan marah naaaa....sebab kau sendiri yang tarik perhatian perogol2 bersiri, bersara, bernafsu kat luar tur..papai...

#POLITIK# PUAK PEMBANGKANG MEROYAN TAK DAPAT RASMI MAJLIS

SM, macam-macam gila ada dalam dunia neh, ada gila sponsor majlis sampai 5 juta tapi merajuk bila tak dapat rasmi majlis dan nak saman penganjur majlis tersebut..per citer nie wehh? Seperti yang SM tahu Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor sumbang RM 5juta kepada Image Group & The Group Entertainment tetapi penganjur berkenaan telah menjemput Menteri Belia Dan sukan, Dato Seri Shabery Chik utk merasmikannya…

Apalagi Khalid pun meroyanlah! ‘persal aku da bg juta, diorg tak jemput aku rasmi majlis neh?’ mungkin nie dalam benak pikiran Khalid agaknya hahaha…

Khalid Ibrahim Meroyan Tahap Gaban Bila Tengok Gambar Nie kui..kui..kui

Itu satu hal yang menggelikan, ada lagi satu hal yang SM tak boleh terima, soal salah seorang dari peserta yahudi kerakyatan Israil masuk ke Malaysia dalam pertandingan sukan Muay Thai dikritik hebat oleh juak2 bodoh pakatan haram neh kononya rakyat negara Israil tidak dibenarkan memasuki negara Malaysia dan rakyat Malaysia juga tidak dibenarkan memasuki negara ini. hahaha..bukalah minda skit pakcik&makcik oit..janganlah kerana nyamuk seekor, habis 1kelambu dibakar~~~

Tidak ker mereka2 yang bodoh lagi bengap neh berfikir si Ilya Grad neh datang bukannya dengan bersenjata dan mahu memerangi umat Islam di Malaysia tetapi untuk menjadi peserta sukan. Puak2 pembangkang nie sampai bila nak bersikap semakin kolot dan tak bertamadun? Adakah Islam menghalalkan perbuatan mereka sedangkan Rasullulah sangat menghormati tetamu meskipun tetamu yang datang kepada Rasullulah berniat jahat kepada Baginda?

Ilya Grad situasinya sama seperti peserta lain yang berbangsa lain dan anuti agama lama, napa tak nak persoalkan perkara ini?


Di Sini SM senaraikan mengapa Tindakan Juak2 Pembangkang Kolot, Tak bertamadun dan Jauh Dari lunas-lunas Islam>:

1-Ilya Grad datang ke sini bukan untuk berperang dan memerangi umat Islam di Malaysia  tetapi untuk bersukan.

2- Bukan semua bangsa Yahudi suka dengan tindakan Zionis yang menindas kaum muslimin di Palestin pada hari ini, malah ada yang mengutuk serangan ke atas Palestin.

3- Kebanyakkan sukarelawan terdiri daripada bangsa Yahudi, ini bermakna bukan semua yahudi berniat untuk membunuh umat Islam.

4-Mengapa puak pembangkang tidak menunjukkan sikap bersopan-santun tetapi menghukum seseorang kerana bangsa dan agama yang berbeza sedangkan sunnah Rasullulah tidak pernah berbuat demikian.

5-Bukan itu sahaja, mengapa juak2 pembangkang ni tak nak menunjukkan Islam itu indah dan bertolah ansur khususnya dalam menghormati tetapi, sekaligus, ilya Gard akan mendapat perspektif positif bahawa umat Ilsam ini sebenarnya bukan penganas dan bertamadun serta mulia seperti kehendak Islam.

Kata-Kata Ilya Grad Mengenai Isu:>

"I left Malaysia with mixed feelings," Grad says. "The fact that I was allowed to enter Malaysia took us one step forward toward a life of peace, and yet I felt like I was behind enemy lines. But I can say for sure that it was a once-in-a-lifetime experience for me."-Renungkalah puak2 pembangkang~~


Note;
Sekurang2nya kita mampu mengubah perspektif barat terutamanya golongan yahudi bahawa Islam ini Indah dan tidak suka kepada permusuhan ketika ini..fikir-fikirlah...