Selasa, 20 Disember 2011

#POLITIK# PANGLIMA PERANG UMNO VS PANGLIMA MY SPACE

Adoi nak pecah perut SM gelak pagi2 neh..apa yang SM  lihat tindakan Armand dan pemuda-pemuda UMNO ini bukan sebagai ugutan dan ancaman tetapi dipermain2kan…salah siapa? Mayb tuan punya diri seharusnya sedar perbuatan seperti itu bukan lagi budaya masa kini..ini bukan budaya SAMSENG KPG DUSUN…

Tak sesuai ler Armand….seyes..tak sesuaiiiii….hahaha…

Siapa menang ada tentukanlah…….hahaha 

Remaja Skang Tidak Suka Dibentak2...Ada Cara Lain Lagi Nak Selesaikan Masalah...

VS

Adoi...MYSACE..
Nota:
Tak Kena Gaya Mang Kena GelaKlah..Salah siapa? Hahaha..

#SOSIAL# ARIFF ALFIAN SUDAH PANDAI BERJUBOR TAK HENGGAT MAK BAPAK!~Pengerusi Persatuan Biro Pengaduan Pemuda Umno, Datuk Muhd Khairun Aseh berkata, ibu lelaki itu telah menulis surat kepada anaknya, meminta beliau bukan sahaja untuk kembali tetapi juga menyelesaikan pinjaman pendidikan sebanyak RM890, 000.

"Saya akan menyampaikan surat itu kepada lelaki itu apabila saya pergi ke Britain pada 23 Disember ini kerana keluarganya sangat rindukan anak mereka. Keluarga Ariff masih lagi terkejut dengan berita perkahwinan anak mereka dengan pasangan gay dan masih tidak dapat menerimanya," katanya kepada akhbar The Star semalam.

Datuk Muhd Khairun menyatakan bahawa beliau akan meminta Ariff untuk bertanggungjawab di atas hutang pinjaman pendidikannya dan membebaskan keluarga mereka daripada memikul hutang.

"Adalah tidak adil bagi keluarganya untuk membayar balik pinjaman itu sedangkan Ariff masih wujud," katanya, sambil menambah bahawa keluarga Ariff datang ke biro itu Jumaat lepas.

Pihak keluarga Ariff telah cuba untuk mencari lelaki itu lapan kali dalam dua tahun tetapi gagal menemui jejak Ariff. Rosli Haron, iaitu bapa Ariff pernah membuat laporan tentang kehilangan anaknya kepada pihak polis, Wisma Putra, kedutaan Ireland dan Malaysia di kedua-dua negara.

Menurut laporan, Ariff dikatakan telah melangsungkan perkahwinan di luar negara dengan pasangan gay dengan berpakaian baju melayu tradisional, sampin dan bertanjak.

Gambar-gambar perkahwinan mereka juga menggemparkan pengguna internet apabila telah dimuat naik di blog dan laman rangkaian sosial. 
Alahai ARIFF ALFIAN..sudah-sudahlah tur..baliklah jumpa mak bapak ko…SM tahu hang mang ARIF bab2 jubor menjubor nie!~ kalo tak takkan kawin dengan jantan omputih kat bawah tur …lagi satu hang kena henggat yang hang da berutang dengan Petronas sebanyak RM890, 000..BANYAKKKKKKK tur woit!~

Nie serba sedikit pasai mangkuk hanyun yang duka berjubor neh!~

Kamariah Hashim, ibu kepada pelajar berusia 28 tahun, Ariff Alfian Rosli yang didakwa telah berkahwin dengan pasangan gay di Britain baru-baru ini, merayu anaknya supaya kembali ke pangkuan keluarga di Malaysia.

Ariff Alfian Rosli berangkat ke Ireland pada tahun 2003 untuk menyambung pengajian dalam bidang perubatan di University College Dublin di bawah program penajaan Petronas. Dia dilaporkan hilang selepas menghentikan semua hubungan dengan keluarganya di Malaysia tiga tahun lalu dan dikatakan telah gagal untuk menamatkan pengajiannya. (Wahwah Bila da Pandai BerjuBor Tak Henggat Kat Mak&Bapak Dah!~)