Jumaat, 4 November 2011

#POLITIK# APA SEBENARNYA PERJUANGAN GOLONGAN INI?- Seksualiti Merdeka 2011

I
I
I
I
V
Ok ker?
Melompat 1malaya apabila Ambiga tetap mempertahankan pesta SEKSUALITI MERDEKA 2011, yang secara terang-terangan dengan norma budaya masyarakat di Malaysia. Tanya lah agama mana pun, terutamanya Islam yang melarang keras hubungan sesama jenis. Tiada individu yang bersetuju kecuali individu itu tak normah atau sudah hilang akal kerana terlalu terpengaruh dan gila kepada berkenaan.

‘Kemerdekaan Gender’ yang diperjuangakan oleh golongan berkenaan dengan menganjurkan pesta seperti itu mempunyai agenda tersembunyi dan diperjuangkan oleh tokoh yang gila populariti dan cenderung kearah kemaksiatan berkenaan.

Golongan-golongan golongan lesbian, gay, bisexual and transgender (LGBT) ini kononnya mahu hidup bebas tanpa ada sekatan dan pegangan agama  yang mana akhirnya. Tidakkah mereka sedar dan tahu tempias kesan buruk tabiat mereka mengundang padah kepada rakyat di negara dan dunia ini!? Penyakit kelamin merebak, masalah social semakin meningkat, bala dr Tuhan akibat daripada perbuatan mereka yang jijik itu!

Mari kita lihat apakah hala tuju Pesta Seksualiti Merdeka 2011:>

1. Mengenegahkan  hak golongan homoseksual agar boleh diterima dalam kalangan masyarakat negara sebagai suatu kebebasan dan hak peribadi.

2.  Menyokong dan memperkasa (empower) golongan lesbian, gay, bisexual and transgender (LGBT) kerana mereka mendakwa Malaysia mengamalkan diskriminasi ke atas golongan tersebut.

3. Mahu menunjukkan kepada dunia bahawa mereka mempunyai hak kononya mampu melawan fitrah manusia dengan sikap keji berkenaan sekaligus, mereka bangga mahu tunjuk kepada dunia.

Apa yang SM pelik, rupanya program Seksualiti Merdeka 2011 telah diadakan setiap tahun, bermula dari tahun 2008 lagi. Maknanya, Pesta Seksualiti Merdeka dah masuk tahun keempat tahun ini. Persoalannya sekarang, bagaimana program Seksualiti Merdeka ”berjaya” mendapat kelulusan sebelum-sebelum ini? Sekarang baru tak boleh? Adakah selama ini program tersebut tak cukup “panas’?

Ia tetap tidak akan mengubah hukumNya hanya di atas nama “kebebasan”. Kebebasan yang ada, ada hadnya. Apatah lagi melanggar fitrah kejadian manusia.!!!wahai pengikut lahanat!

Sepatutnya golongan ini memberikan ruang untuk orang mengubati mereka. Ini tidak, mahu menambahkan lagi masalah lain. Bukannya menerima perlanggaran undang-undang Islam sebagai hak. Ini penyelesaian yang sebenarnya yang dimahukan rakyat Malaysia. Nak tunggu bumi ini dilaknatNya, baru kita sebagai penghuninya nak berpijak di bumi yang nyata? TAKKAN SEDAR LAGI YANG DIORANG NI PENGIKUT YANG AKAN DAPAT BALA SKIT MASA LAGI???

Katanya mereka sekarang dijajah, didikriminasi di Malaysia. Betulkah begitu? Atau mereka semua ini memberikan ruang dan peluang fikiran mereka dijajah oleh pemikiran ‘kuning’ budaya barat yang sebelum ini tidak pernah digembar-gemburkan di rantau Asia ini

Note:
Kita tentang mereka ini abis-abisan! Jgn kerana nafsu serakah  mereka abis rosak generasi kini akan akan datang! bakar jer golongan neh..baru mereka tahu~~