Rabu, 3 Ogos 2011

BUKTI PM BENAR2 SAKIT LUTUT!!!Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor menunjukkan tulang rawan pada lutut kiri Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun RazakPerdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak melambaikan tangan sejurus keluar dari Wad Diraja selepas menjalani pembedahan 'arthoscopic' pada lutut kiri di Hospital Kuala Lumpur di sini, hari ini.
Alhamdulilah, syukur SEMERAHCILI! kepada Allah SWT..pemimpin yang kita sayangi sudah keluar dr hospital...moga DS Najib cepat sembuh...Sekaligus, membidas cakap2 puak2 pembangkang ini yang mengatakan DS Najib sengaja masuk ke hospital krn mahu lari menjalankan ibadat puasa....

Ramadhan..Ramdhan pun nak memfitnah......tak sedorkan diri puak2 pembangkang neh!

Note:

Tunjuk Tulang lagi? Tak Percaya???
MAT SABU BERMIMPI DI SIANG HARI!
MaT SaBu..MaT SaBu...BiaQ BeTOi HanG NeH..CaKap ManG PaNdAi...
ZaMan-ZamaN Dia Pun DuQ BerKelaHI-Tun MaHatHir...hoho

Pemimpin2 pembangkang saat ini terlalu yakin mengenai kemenangan mereka! SEMERAHCILI! lihat dan dengar tak sabaQ2 nak buat pilihanraya kononnya nak tawan Putrajaya…teringin sgt nak ader Opis kat Putrajaya..wah..wah..wah..Bermimpin Di siang hari Nampak?
Setiap Kali ceramah pelbagai janji2 kosong HabaQ kat Rakyat..Janji Itu..Janji Ini…seolah2 Mampu apabila Memerintah Kelak Rakyat Bley Hidup SeNang…Betoi Ka MasalahNya?  Sebab Mengapa Pakatan Rakyat Tidak Boleh Memerintah MALAYSIA!:

1.    Pembangkang tidak mempunyai hala tuju seperti KPI ataupun contoh pembangunan ekonomi yang mantap sepertimana yang kini dilaksanakan kerajaan BN untuk faedah rakyat.
2.    Pembangkang gagal memberikan keyakinan kepada rakyat tentang kemampuan mereka untuk membuat sebarang pembaharuan sepertimana yang berlaku di Kelantan dan Selangor.
3.   Negeri Kelantan contohnya masih dibelenggu masalah bekalan air bersih yang amat serius dan juga kekurangan kemudahan masjid. Kater Mengamalkan Islam Sepenuhnya..Bukan Ker Bersih Itu Tuntutan Dalam Agama?
4.    Pakatan di Selangor juga gagal membawa kemakmuran ekonomi dan lebih teruk lagi salah satu agensinya mengalami kerugian begitu tinggi. Keadaan sama juga berlaku di Kedah
5.   Hubungan Pakatan pembangkang yang sangat rapuh dan tidak mempunyai komitmen antara ahli
6.    Pakatan tidak tahu menjaga ahli mereka sehingga ramai termasuk ahli Parlimen dan ADUM mereka yang bertindak keluar parti.
7.   Mereka tidak mempunyai keupayaan memimpin dengan baik dan bagaimana hendak memimpin negara yang mempunyai rakyat berbilang bangsa sekiranya tidak mempunyai keupayaan memimpin.
8.   Pemimpin2 pakatan Rakyat hanya tahu membohong sahaja!
 Note:
RamadhaN Udah2 Ler Tur AsYik TembeRang...