Sabtu, 16 Julai 2011

FITNAH YANG MELAMPAU~
Berita palsu yang disebarkan oleh penyokong pembangkang semakin  melampau mengenai lawatan DS Najib Razak ke England baru-baru ini.
(BERITA TIDAK BERETIKA) Di aman Etika Kewartawan mereka ini? Ataupun tidak pernah pergi belajar etika kewartawan selama ini sebab hanya bersekolah di sekolah pondok! Penipuan..Fitnah~ lepas ini apa lagi ntahlah…
Ini berita drpd BERNAMA. So, skang sudah kantoi??? Jawab jgn tak jawab wahai KERAJAAN RAKYAT!
Najib disambut penuh mesra oleh Cameron, dengan kedua-dua pemimpin bersalaman sambil memberikan gaya istimewa untuk dirakamkan oleh jurufoto dan jurukamera sebelum masuk ke dalam bangunan itu untuk berbual dan diikuti dengan majlis makan tengah hari yang dihoskan Cameron.
Terdahulu, ketibaan Najib di Pejabat Hal Ehwal Luar dan Komanwel UK disambut oleh Setiausaha Negara bagi Hal Ehwal Luar dan Komanwel UK, William Hague, sebelum berjalan pada jarak yang dekat ke 10 Downing Street. – Bernama

Di mana etika dan kredibiliti bloger-bloger pakatan rakyat neh? Semerahcili, merasakan bukan ke mereka ini sering dianggap suci muci…hidup bagai sufi??? Menipu tidak dikategorikan sebagai dosa ker??? Walahua’lam….