Khamis, 3 November 2011

#POLITIK#MISS TRANSGENDER MALAYSIA 2011 MILIK PESERTA KELANTAN???Wah...tengok design macam GEMPAK habis!~~~

Hebat jugak rakyat-rakyat KELANTAN erk? Siap bley menang di pertandingan MISS TRANSGENDER MALAYSIA 2011…

ManTOOOOPPPPP…..dari serambi Mekah turrr…..heran gak den, ritu pelacuran kat negeri yang mahu menegakkan hukum hudud tapi siap pelacur berlari2 anak kat tepi jalan dengan gaya mengoda!~~ hahahahaha..

Ini bukan masalah, soal dimanakah JABATAN AGAMA ISLAM yang sememangnya suka tidoq..tetapi ini hasil tarbiyahan siapa geng??? PikiaQ sendiri lah~~..

Gua cilok gambar2 neh dari blog pembangkang...siap cakap lagi 'And the winner is Miss? Kelantan..'sini! haha, lain mcm bunyinyer mamat neh..


Winner From KELANTAN? Peha tak mengancam pun??? hahaha

Meh Kita tengok peserta-peserta yang MISS TRANSGENDER MALAYSIA 2011>:

Miss Melaka...Muka Jantan Weh~~~
Miss Perak? Jauhkanla makhluk ini dari negeriku Ya allah

Yang Neh bley tahan weh nyum..nyum...hahaha
kalah rozita che wan wehhhhhhhhh!!!!~~..meroyan  rozita tgk mamat neh! eh silap!  akakkkkk~~

Cuber tengok betoi2 ntah2 anak KHALID IBRAHIM tak?huhu
Sebelum tur>:


agak-agak korang kenai tak artis neh? atau gua yang silap tengok?

Macam ku kenai ini artis..mengapakah gerangan si artis neh ada di majlis sebegini?? adakah beliau juga seperti itu???????? 
Undang-undang berkaitan jenayah di atas:


Menurut peruntukan undang-undang Jenayah Syariah di Malaysia pula, kesemua negeri mempunyai memperuntukkan berkenaan kesalahan ‘orang lelaki belagak seperti perempuan’ . Namun begitu bagi sesetengah negeri menggunakan istilah ‘pondan’ bagi merujuk kepada mereka yang dikategorikan di bawah kesalahan ini contohnya Perlis, Kedah dan Kelantan [Lihat Sek. 7 Enakmen Kesalahan Dalam Syarak Perlis 1991; sek.7 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Kedah 1988 dan Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Kelantan 1985.]. Seksyen 28 AKJS (WP) 1997 misalnya memperuntukkan :

“Mana-mana orang lelaki yang memakai pakaian perempuan dan berlagak seperti perempuan di mana-mana tempat awam atas tujuan yang tidak bermoral adalah melakukan suatu kesalahan dan apabila disabitkan boleh didenda tidak melebihi satu ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya.”

Hanya negeri Sabah yang mempunyai peruntukan berkenaan kesalahan ini. Diletakkan di bawah kesalahan ‘lelaki berlagak seperti perempuan atau sebaliknya’ seksyen 92, EKJS Sabah 1995 menyebut :

“Seseorang lelaki yang memakai pakaian perempuan atau berlagak seperti perempuan atau sebaliknya di mana-mana tempat awam adalah bersalah atas suatu kesalahan dan boleh, apabila disabitkan, dikenakan hukuman denda tidak melebihi satu ribu ringgit atau penjara selama tempoh tidak melebihi enam bulan atau kedua-duanya sekali.”

Note:

Rasa-rasa mana cantik weh? rasanya anuwar ada tak dalam majlis neh? sila siasat geng! hahaha


#KONGSI ILMU#Buang Virus Malware Dalam Blog


Mungkin sesetengah orang blogger xtaw yang blog dye ade virus nie
Sesiapa yg nk taw boleh cuba tutorial ni

Ni Contohnye bila korang klik blog sape2 akan keluar benda ni >>So, sekarang macam mana korang nak taw blog korang ade ke x benda ni jom follow tutorial ni..

  • Dashboard ~ Design ~ Edit html (Tick Expand Widget Template)
  • Ctrl+F Taip mommypinky85 / ripway / nikbir )
  • Kalau ade keluar macam 1 link yg ade tulis mommypinky85 / ripway / nikbir delete link tersebut.
*Jangan jadi penternak virus pulak.. :-)