Selasa, 16 Julai 2013

ANAK PALESTINE JUARAI ARAB IDOL!!!

Beribu-ribu rakyat Palestin penuh sesak di luar terminal Rafah di sempadan Gaza dengan Mesir dan berbaris di jalan-jalan selama berjam-jam pada hari Selasa kerana menyambut pemenang Arab Idol, Mohammed Assaf, yang memenangi gelaran itu pada hujung minggu selepas persaingan sengit di Beirut dengan dua finalis lain, Ahmed Jamal dari Mesir dan Farah Yousef dari Syria.

Sebaik sahaja kemenangan beliau diumumkan, seluruh Palestine iaitu Gaza, Tebing Barat dan jerusalem Timur seolah berpesta.

Kemenagan beliau menmbawa kesan negatif kepada Hamas yang mengamalkan pemerintahan Islam yang 'strict'. Namun tiada apa-apa berlaku kepada Mohammed Assaf apabila pulang ke Gaza setelah memenangi gelaran Arab Idol.HINA ISLAM, DIPENJARA SEUMUR HIDUP!!Kalau di Malaysia ni, hantar mesej yang jelas menghina Islam melalui laman media sosial, hanya dipanggil dan diambil keterangan sahaja.

Kalau kena tindakan undang - undang pun hanya setakat perlu bayar sebanyak RM 50,000.00 atau penjara selama setahun atau kedua - duanya sekali.

Paling tidak pun, kena culik dan dipukul. Kemudian ditinggalkan dalam keadaan berbogel ditepi lebuh raya dan dikutip pulak oleh mereka yang simpati.


nama pon Cina Bangang beb! langsung tak tahunak hormat agama org lain....

PRK KUALA BESUT: KESIAN! PAS DIMALUKAN OLEH AZMIN!!!Dalam pada cuba berlakon kononnya PKR menyokong PAS, Azmin Ali memperlekehkan calon yang ditampilkan oleh PAS dalam senyum dan dalam cakap manisnya.

Menurut Azmin, walaupun PKR tidak bertanding di Kuala Besut sebaliknya ‘menyerahkan’ kerusi itu kepada PAS untuk ditandingi, tetapi sebagai rakan dalam Pakatan, Azmin menyatakan bahawa PKR ada hak untuk menegur PAS.

Katanya lagi, PAS sepatutnya memilih calon yang lebih berkelayakan sama ada dari segi gerak kerja mahupun latar belakang akademik. 

Dengan kata lain, Azmin Ali mahu menyatakan bahawa PAS adalah segerombolan manusia yang benak, bodoh dan bahlol sehinggakan orang seperti Azlan Jusuh pun boleh terpilih.


poyorlah azmin...sok tahu dong....