Jumaat, 5 Ogos 2011

KAFIR LAKNATULLAH MAHU SEBOTAJ BARBICAN!
SEMERAHCILI! mahu kongsi beberapa fakta yg penting khususnya kepada masyarakat Islam dinegara ini…
Sana..sini..orang mula bercerita sejak sebulan yang lalu bahawa produk2 jenama barbican adalah haram dan menyebabkan syarikat yang berpusat dari timur tengah ini kerugian besar! Kesian..tak pasal2 brand yang dikeluarkan oleh syarikat Islam di Timur Tengah ini dijadikan mangsa oleh Kafir Laknatullah hanya kerana mereka tak mahu produk2 syarikat mereka tidak laku….
KeCiaN SUnGGuh PaTutNya OraNg IsLam MenYokoNg ProDuK ORaNg IsLam...
Fakta ini SEMERAHCILI!, dapat ketika mendengar Tazkirah ketika solat Taraweeh semalam. Penceramah ini kata produk ini jika kita teliti ia dikeluarkan oleh syarikat Orang2 Islam di Timur Tengah….Jika diperhatikan lagi Produk Barbican ini dijual betul2 dihadapan kedai Masjidil Haram di Mekah…Takkan produk haram dijual di tempat masjid suci ini?
Ini ada kaitan dengan unsur2 sebotaj oleh sebuah syarikat milik Kafir yang mana niat mereka untuk sebotak produk minuman yang halal ini agar produk mereka laku bak gorang pisang panas meskipun orang2 Islam tahu banyak keburukan meminum air bergas….
Bungkusan minum berkenaan juga sengaja dibungkus menyerupai minum yang tidak halal bagi memberi alternatif terbaik kpd orang Islam untuk meminum air yang halal...sekaligus, mengikut trend semasa tetapi ia tetap HALAL diminum! itu yang penting sekali...
Hujah penceramah berkenaan juga disokong oleh fakta ini!
“KUALA LUMPUR – Keputusan ujian Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dan sebuah makmal swasta di sini mendapati minuman jenama Barbican bebas daripada elemen alkohol.

Pengarah Suria Wholesaler Sdn. Bhd., Ahmad Al Yateem berkata, laporan itu diterima pada 7 Jun selepas syarikat itu menghantar sampel minuman edaran pihaknya ke UKM pada 1 Jun lalu.

“Perkembangan positif ini membuktikan Barbican bebas alkohol dan selamat diminum oleh pengguna beragama Islam.

“Saya harap orang ramai terutama pengguna yang beragama Islam tidak perlu bimbang lagi untuk meminum Barbican,” katanya ketika ditemui Kosmo! di sini semalam.

Media sebelum ini melaporkan, syarikat tersebut menjadi syarikat kedua selepas Malaysia Iranian Corporation Sdn. Bhd. yang tampil menegaskan bahawa produk edaran mereka bebas alkohol dan boleh diminum oleh pengguna beragama Islam.”-Utusan

Note:

sokoNglaH ProdUk YanG HalaL Lg MenyuciKan


KECOH BETOI PAKATAN HARAM!
KeCoH BetOi PuaK-PUaK PaKaTan NeH..InGat BeSO BeNor DeMe Neh...

Pakatan tuntut PM panggil sidang tergempar Parlimen

“Anggota parlimen Pakatan Rakyat hari ini menuntut Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak memanggil sidang tergempar Parlimen untuk membincangkang isu pertukaran status penduduk tetap (PR) kepada warganegara dengan sekelip mata.

Ahli Parlimen Kubang Kerian Salahudin Ayub berkata mereka akan menghantar surat dalam masa terdekat kerana mendakwa perkara "khianat" itu "mengancam keselamatan dan kedaulatan negara".

"Kami beri masa seminggu kepada perdana menteri untuk menjawabnya," katanya dalam sidang akhbar ahli parlimen Pakatan di di ibupejabat pakatan di Petaling Jaya hari ini.

Menurut Salahuddin, sidang itu mestilah diadakan dalam bulan Ramadan ini juga.

Turut hadir Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar (Lembah Pantai), setiausaha biro antarabangsa DAP Liew Chin Tong (Bukit Bendera), Pengarah Pilihan Raya Pusat PAS Dr Hatta Ramli (Kuala Krau), dan Timbalan Ketua Muslimat PAS Dr Mariah Mahmud (Kota Raja).

Semalam, Malaysiakini melaporkan, status seorang penduduk tetap yang berjaya didaftar sebagai pengundi bertukar kepada warganegara dalam tempoh empat jam sahaja selepas didedahkan.

Laporan itu mengundang kritikan pelbagai pihak, terutamanya oleh Pemuda PAS yang mendakwa memiliki banyak lagi bukti kes sebegitu berlaku.”

Amboi kecoh benar puak2 Pakatan Haram nie..bukan ker pihak JPN sudah terangkan bahawa itu adalah satu kesilapan terknikal..biasalah mana2 sistem kat dunia ini pun apabila aliran trafik terlalu sibuk akan berlaku kesilapan…wah..wah..takot benor puak2 pakatOn nie…hahahaha
Sampai nak panggil sidang tergempar Parlimen! Wah..wah…sudah berani, ingat diri besaQ sgt puak2 neh…Hancus..hancus….
Note:
LaGi DiLaYAn LagI HanCus….
DIBERI WATIKAH KERANA BEBAL!
Salah SeoRanG PeSeRta BerSIH DenGaN BanGGanya MenUnjUkkan WaTiKah PenGharGaaN KerAna MenYertaI BerSiH! BanGGa SgT lerrr Tur...


Hari ini hari ke-4 umat Islam menjalani ibadah berpuasa…syukur Alhamdulilah…moga sabar, lapar dan dahaga ini Allah memberi “Reward” yg besar di Akhirat kelak..Amin..
Syukur ini banyak ertinya antaranya ialah, syukur @berterima kasih kepada Allah kerana telah memberikan sesuatu yang baik kepada kita secara langsung@tidak langsung…di sini SEMERAHCILI! andaikan individu ini bersyukur tidak ‘kena gaya’….
Diberi watikah kerana bebal…lepas tub ley bangga dengan watikah berkenaan tanpa mengkaji siapakah yang merancang dan memimpin setiap perkara yang mereka rencanakan..
Perkara2 dan Agenda2 jahat disebalik BErSih???
  1. Bersih Nombor DAJJAL 9-7-119-11
    Illuminati dan para freemason amat menekankan dengan sihir nombor seperti mana Allah juga mempunyai nombor-nombor yang misteri dalam Al Quran. Nombor-nombor mereka tidak banyak hanya 3, 7, 9,11,13, 33, 39. Manakala misteri nombor-nombor dalam Al Quran tidak terkira banyakknya. Nombor-nombor Iluminati adalah nombor-nombor yang dipilih dan dipuja dengan mentera supaya mendapat pertolongan syaitan, iblis, jin kafir dan Dajjal supaya mendapat pertolongan mereka. Maka, sekirannya masa itu telah tiba, akan datanglah laknatullah ini bagi menjayakan segala perancangan Iblis menyesatkan dan memusnahkan manusia tidak mengira Islam atau bukan Islam asalkan cucu cicit Adam dan Hawa.

    Perancangan jahat Illuminati juga berkisar dalam nombor-nombor tersebut. Ia memudahkan kita sebagai umat nabi muhamad agar sentiasa berwaspada dan berjaga-jaga dengan permainan DajjaLLLLL.......
2.      Di Pimpin oleh Ambiga!, siapakah Ambiga ini?
·     Pembela dan Peguam yang paling kuat mempertahankan Lina Joy & Pendokong dan pengerak IFC (Interfaith Commission )
·      Sangat pro kepada kes-kes murtad
·      Menyeru rakyat Sarawak buat huru-hara seperti di Tahrin Square
·     Dia adalah Pengerusi BERSIH 2.0 yang bakal diadakan pada 9 Julai  Dan Mat Sabun Adalah komander PAS       
 nOTE:
SkANG puNyA zAMAn BeBal PuN DapAt WatIkaH huhu