Khamis, 13 September 2012

# STRATEGI ANWAR DALAM MENIPU MENJELANG PRU-13 #


Awal tahun 2011 PKR pernah mengadakan satu kongres bagi mencari jalan bagaimana untuk mereka boleh mendapatkan sokongan orang-orang melayu serta taktik-taktik yang perlu digunakan untuk menjatuhkan BN.

Antara perkara yang perlu mereka lakukan,

Laga-lagakan Datuk Seri Najib dengan Tan Sri Muhyiddin
Laga-lagakan isteri PM dengan isteri TPM
Serang isteri PM

Selebihnya anda boleh lihat sebahagian minit yang dicatitkan dibawah sepanjang kongres itu berlangsung...

Sekarang ini apa yang mereka bincangkan dulu sedang giat mereka lakukan.Anda boleh lihat sejak kebelakangan ini mereka begitu galak melaporkan berita serta menjaja cerita kononnya Datuk Najib dan Tan Sri Muhyiddin bermasalah atau mempunyai hubungan yang dingin.Serangan terhadap isteri PM,tak usah cakaplah.Itu sudah menjadi perkara wajib bagi mereka. Naik sahaja pentas ceramah nama Rosmah dah jadi perkataan yang wajib disebut.Agenda melaga-laga isteri PM dengan isteri TPM tak berapa nampak lagi sekarang. Tetapi benda itu akan berlaku menjelang PRU.Dalam hal ini orang-orang Umno kena bijak. Jangan sesekali termakan propaganda mereka.Matlamat mereka adalah memecah belah ahli Umno supaya timbul perasaan tidak puas hati antara satu sama lain dan seterusnya membuatkan orang-orang Umno tidak bekerja bersungguh-sungguh untuk menghadapi PRU serta melakukan sabotaj. Apabila itu semua berlaku undi akan lari kepada mereka dan akhirnya mereka yang untung.
 


Ingat ! Antara yang menjadi penyumbang kepada kemenangan besar PKR,Pas dan DAP 2008 adalah orang-orang Umno sendiri.Cukuplah sekali dan ambil iktibar dari apa yang terjadi.Pastikan pisang tidak berbuah dua kali.PKR tidak pernah duduk diam. Segala propaganda mereka telah dirancang atau dijadualkan dengan rapi dalam usaha untuk menyerang atau melemahkan musuh.Sebab itulah mereka ada biro strategi yang diketuai oleh Rafizi. Mana ada parti lain dalam Malaysia yang pengarah strategi seperti PKR ?

Hanya PKR sahaja yang ada.Itu pasal mereka cukup cekap dalam melancarkan propaganda.Tiba-tiba sahaja keluar cerita cermin bas PKR disimbah cat merah,brek kereta Anwar dirosakkan,bilik hotel Anwar cuba diceroboh dan macam-macam lagi.Bukan itu sahaja yang dilakukan oleh mereka,banyak lagi perkara-perkara lain yang mereka lakukan termasuklah apa yang perlu diperkatakan oleh penceramah-penceramah dalam majlis ceramah-ceramah mereka.

SUMBER

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...