Isnin, 21 November 2011

#POLITIK# ANWAR TIDAK MAHU MENCERAIKAN WAN AZIZAH!~???


Terseksa? Nak Tunggu Apa Lagi? Cabutlah!~Mau tunggu lagi Ka?

Wan Azizah mintak cerai dr Bang Nuar??? Sape yang tahan weh!? Tak dak sape yang tahan..depan belakang pun mau..nayaaa….

Tibe2 plak wan zizah neh bukak mulut mau Cover itu skandal laki dia..saper? Rafizi Jambu ler..saper lagi…wah dasyat, Bini cover skandal Suami turrr….sayang punya pasal….apa pun boleHHHH…

Sampai Bila Nak Menangis? 

Petikan berita pembangkang

KUALA LUMPUR: Skandal penyelewengan projek ternakan lembu melalui National Feedlot Corporation (NFC) Sdn Bhd yang dimiliki keluarga Datuk Seri Shahrizat Jalil, adalah tragedi buat negara. 
“Penyelewengan itu menjadi tragedi dan tambah jadi tragedi apabila kita pula dipersalah dan mereka mendakwa tidak bersalah,” kata Presiden KEADILAN, Datuk Seri Dr Wan Azizah Ismail. 
Beliau kesal kerana Pengerusi Eksekutif Nasional Feedlot Corporation Sdn Bhd (NFC), Datuk Seri Dr Mohamad Salleh Ismail menyalahkan pembangkang dalam skandal berkenaan. 
Kata Wan Azizah, Salleh sebagai individu bertanggungjawab harus memberi penjelasan jitu kepada rakyat tanpa memalitkan ‘dosanya’ kepada orang lain. 
“Kalau ada fakta mengatakan kita menyeleweng, saya nak tanya siapa sebenarnya menyeleweng, orang yang terima duit atau kita (pembangkang),” katanya. 
Bercakap pada majlis penyerahan wang zakat daripada Yayasan Aman kepada 80 penerima di Pejabat Khidmat Rakyat Lembah Pantai, beliau berkata, pembohongan sudah sebati dengan Umno dan kroninya. 
Terdahulu, Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Datuk Seri Noh Omar mengesahkan pinjaman kepada NFC tidak dibawa dalam Kabinet sebaliknya cuma dibincang Jawatankuasa Projek-projek Berimpak Tinggi. 
“Itu membawa banyak persoalan bagaimana pengagihan RM250 juta wang awam dilakukan,” kata Wan Azizah.
Zizah Yang Tauuuuu......
Nota:
Sampai bila nak tahan weh? Zizah..zizah, nuar bagi makan apa sampai hang da tak tau mana taat, mana bodoh piang!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...