Rabu, 17 Ogos 2011

NAJIB TUBUH JAWATANKUASA KHAS PARLIMEN DEMI PILIHANRAYA YG BERSIH!

PiliHanRaYa YaNg BersIH senTiasa di IdamKan OleH seTiap OrG TmaSuk Parti PemBanGakang..Hah! SkAng Pun Da DirealisasIkan...RakYat NiLaila SenDiri...
"kerajaan akan menubuhkan jawatankuasa khas parlimen bagi mengkaji cadangan-cadangan bagi mengadakan reformasi dalam sistem pilihan raya negara ini".
Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak berkata, jawatankuasa itu bakal dianggotai wakil daripada parti kerajaan dan pembangkang. 
"Ia akan ditubuhkan dalam masa terdekat. Kita akan bincang segala reformasi pilihan raya supaya tidak ada pihak lagi syak wasangka terdapat manipulasi kerajaan. 


Salam, SEMERAHCILI! ucapkan..agak2nya apakah reaksi juak-juak pakatan rakyat biler baca berita ini? PM kita siap wujudkan jawatankuasa lagi sekaligus memaklumkan kepada rakyat bahawa beliau serius untuk mengadakan Pilihanraya umum yang bersih tanpa ada sebarang penipuan!


Berucap dalam majlis berbuka puasa dengan media di Wisma Bernama di ibu negara hari ini, Najib menegaskan sekali lagi bahawa beliau berharap berjaya dalam pilihan raya melalui sistem yang bersih. 
"Seperti yang sering saya sebut, hari ini saya ulang sekali lagi, saya dan jemaah menteri tidak rela menjadi perdana menteri dan menteri tanpa sokongan rakyat. 
"Jadi, jangan ada yang salah anggap kita tak ingin proses pilihan raya yang bersih," katanya di hadapan kira-kira beberapa ratus petugas media. 


Note:
Mahu apa lagi? PM kita sentiasa mendengar segala luahan hati setiap rakyat di negara ini...Negara yang aman dan tenteram....rakyat yang tak tahu menilai semua ini tak tahubuta tang mana...mata ataupun hati yang buta....huhu..jgn marah2 nie bulan puasa....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...