Selasa, 19 Julai 2011

RATU ELIZABETH :Pakai Baju Kuning Tanda Sokong BERSIH?
Ratu Elizabeth Penyokong Tegar BERSIH??? Jangan Nak Buat Lawakla... Air Yang dihidangkan Ketika Lawatan DS Najib di london..hahaha Fitnah..Fitnah...
Salam, kepada semua Semerahcili! Ucapkan….wah..wah…sibuk sekarang ini orang bercakap KUNING..KUNING..KUNING…sampai sudah mabuk kuning hinggakan Ratu Elizabeth pakai busana berwarna kuning pun dikatakan sebagai penyokong TEGAR BERSIH! Hahaha..ini antara lawak terbaik, lebih lawak dr kumpulan Sepak mungkin….
Adakah kumpulan2 penyokong BERSIH ini sudah hilang akal atau sengaja merek2 cerita mengarut untuk menarik perhatian umum mengenai niat perbuatan mereka dalam menyokong perhimpunan haram berkenaan?
Adakah dengan statement membabi buta ini dapat merubah tanggapan orang ramai sekaligus, membersihkan nama&perbuatan bodoh mereka 9 Julai lalu?
Pastilah, jawapannya tidak sama sekali!...Tak da makna Ratu Elizabeth tu nak heran dengan apa yang BERSIH buat lagi2 berhimpunan secara haram dalm menghuru-hara negara kita yang harmoni ini. Siapa Ratu Elizabeth ini? Bukan ke pemimpin tertinggi England? Haiyaa! Ada masa ke nak melayan benda-benda karut neh? Hahaha…memang penyokong-penyokong BERSIH ini sudah mamai dan terlalu byk minum air jagung sampai yang mana benar, yang mana salah pun tak tahu da bezanya….
Kalau betulla Ratu Elizabeth ini penyokong TEGAR bersih, pasti perjumpaan dengan PM Malaysia, Dato’ Seri Najib Tun Razak dibatalkan sama sekali…Beliau mempunyai kuasa penuh dan perjumpaan berkenaan juga di lakukan di tempat mereka. So, ada apa hal nak cancel or whatever pun kan???
Kepada penyokong2 BERSIH ini tolonggggggla…jgn taksub sgt…smpi mami tak kena tempat!
Note:
Pastikan penyokong2 BERSIH tidur dengan baik, sbb da penat kot p rally smpi da tak tau berfikir dgn baik…Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...