Jumaat, 13 Januari 2012

#POLITIK# KAK JAT BERCUTI KEMANA?

Jika Dipihak Yang Benar Jangan Takot Kat Jat...

Keputusan Shahrizat Abdul Jalil mengambil cuti tiga minggu daripada tugas menteri bermula hari ini dilihat sebagai rancangan meredakan keadaan oleh Putrajaya buat Ketua Wanita Umno dan partinya ekoran penyelewengan dana kerajaan melalui syarikat penternakan yang dibiayai kerajaan, demikian menurut kenyataan satu sumber dalaman.

The Malaysian Insider difahamkan pentadbiran Najib merasakan itu adalah langkah terbaik dalam situasi sekarang walaupun sesetengah pihak beranggapan cutinya itu atas dasar rasa bersalah terhadap skandal projek Pusat Fidlot Nasional (NFC).

Turut berkemungkinan tindakan akan diambil terhadap suami dan anak-anaknya selepas Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan pihak polis selesai menjalankan siasatan terhadap projek bernilai RM250 juta yang memperolehi pinjaman mudah pada 2008.

Laporan Ketua Audit Negara 2011 menyatakan terdapat kecelaruan di dalam projek tersebut.
-berita Yang Tak Bley Percaya

Amboi lama benor kak jat kiter bercuti? Kemana wehhhh???? Jauh benor ke pergi bercutinya sampai 21 Hari…

Kalo pergi Oversea belikan ler SM ole..ole yer…jangan riso kak jat…Duit Ritu ada banyak lagi kan?kan?kan?
Hahu..gurO jer kak jat..jangan mareee erk….selamat bercuti…

Nota:
Kalo tak salah jangan Takot Kak Jat..Tak Yah Lari pergi Mana-Mana pun...rileks sudeyyy...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...