Rabu, 9 November 2011

#POLITIK# ANWAR: SAYA MEMANG GAY TUA~

Ntah apa yang si gay tua neh nak pertahankan sangat dengan pesta ajaran songsang neh…siap gay tua neh boleh pertahankan lagi agar pesta tersebut tidak dibatalkan oleh kerajaan sila lihat di bawah:


Anwar Pertahan Hak Seksualiti Merdeka
KUALA LUMPUR: Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada Isninmempertahankan hak kumpulan penganjur dan penyokong program kontroversi 'Seksualiti Merdeka 2011' apabila menyifatkan ia sebagaimedan perbincangan bagi golongan lesbian, gay, biseksual, dan transeksual (LGBT) terutama dalam mengetengahkan isu-isu berkaitan.
Beliau pada masa yang sama turut membidas beberapa pihak yang membantah penganjuran program itu terutamanya secara berterusanmenghina penganjur serta individu yang terlibat.
"Kenapa kita nak menghukum mereka di atas hal-hal yang mereka tidak sebut? Kita bantah cara kumpulan berkenaan (LGBT) dimalukan dan dihina.
"Pendekatan kita sebaiknya mendekati dan memberi penjelasan kepada mereka, tapi bukannya dengan mencerca," katanya di lobi Parlimen di sini, Selasa.
Sebelum ini polis mengharamkan semua aktiviti dalam program Seksualiti Merdeka 2011 yang didakwa dianjurkan bagi menuntut kesaksamaan gender serta mengiktiraf pengamal seks songsang termasuk yang diadakan secara tertutup berikutan bantahan pelbagai pihak.
Malah pihak polis turut mengambil keterangan empat individu termasuk bekas Presiden Majlis Peguam, Datuk S. Ambiga bagi membantu siasatan.
Ambiga yang juga Pengerusi Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih) sebelum ini turut mengesahkan bersetuju merasmikan program itu esok (Rabu) atas kapasiti peribadi.
Mengulas lanjut Anwar yang juga Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) menegaskan parti itu bagaimanapun tidak menyokong penganjuran program berkenaan.
Menurutnya PKR dengan jelas tidak bersetuju dengan penganjurannya kerana bertentangan dengan ajaran Islam.
"Saya dah sebut bahawa kita tak sokong dan tak sertai program itu.
"Tapi kenapa serang dan layan Ambiga seperti penjenayah? Sokong ataupun tidak bukan lagi isu, tapi isunya ialah serangan kepada golongan berkenaan (LGBT).
"Kalau ada melibatkan orang yang beragama Islam, pihak berkuasa agama perlu dekati dan beri nasihat kepada mereka," katanya.
Selain itu Anwar mendakwa, liputan yang keterlaluan oleh media tertentu berkaitan program berkenaan bertujuan menutup kelemahan dan masalah lain yang berlaku dalam negara.
"Ini semua sengaja dibuat bagi menutup permasalahan lain. Nak alihpandangan daripada isu-isu besar yang lain.
"Jadi kita amat bimbang kerana ia mungkin akan mendorong golongan yang membantah untuk menyerang kumpulan ini (LGBT)," katanya.


SM, rasa si gay tua neh sibuk benaor mempertahankan Seksualiti Merdeka sebab dia pun terasa pedasnya..bak kata orang tua2…’siapa makan cili, dia terasa pedasnya’…sibuk benor pertahankan pesta yang secara terang-terangan memperjuangkan ajaran songsang di bumi ini!

Adakah kita sewajarnya menyokong penuh setiap perbuatan keji mereka itu? Sampai perlu mengiktiraf segala kerja mereka yang sonsang dan menyesatkan!

Apakah ada dalam pemikiran anak2 muda kita ketika ini sekiranya pesta ini terus diadakan, yang pasti mereka akan berfikir semua ini adalah tidak salah dan semakin hari semakin berlambak golongan lahanat ini berada di muka bumi ini!

Nota:
Jangan sampai Allah menurunkan bala di negara ini sebagai peringkatan kepada mereka2 yang bodoh dan jahil demi memuaskan nafsu songsang mereka! Anuwar&Ambiga kalo u all neh sonsang dan nak teruskan perbuatan terkutuk tur jangan duduk di bumi Allah ini…ada paham?Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...