Rabu, 17 Ogos 2011




SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER!!!


Hello geng cepat2 klik banner tu kalau korang nak join jugak....
Nama panggilan blogger :
Semerahcili!

Tarikh mula berblog :
23 Mei 2011

Rakan blogger terkini :
4 orang (Kecian Woooo)
Target tambah rakan blogger : 
Mahu Tambah kenalan sebanyak mungkin! kerana tanpa kekawan yang rajin komen setiap Artikel yang dihasilkan pasti hambar! so geng semua dtg n komen kaw..kaw punyer k? 

= tarikh tutup 17 Ogos 2011 jam 11.00 malam ini =

34 ulasan:

  1. beranikan diri masuk blog ni..hee~

    thankz join segmen ni..(^^,)

    BalasPadam
  2. singgah sini~

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  3. Haiii! Datang seranggg. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  4. singgah sini :)
    selamat berbuka.

    http://mohamadsolehin.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  5. toink2. . ryn singgah dri segmen sme. .
    btw, sudaa follow cnie :)

    BalasPadam
  6. salam ziarah der segmen skytech

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/segmen-skytech-segmen-jom-kenal-dan.html

    BalasPadam
  7. salam kenalan
    dah dollow blog awak dah..kalo sudi follow lah blog saya balik

    segmen jom kenal kembali lagi

    BalasPadam
  8. chakk chakk..
    hye.. salam perkenalan..
    Shera singgah sini au..
    Shera pun ade join segmen ni..
    Meh lar tengok..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  9. hye...salam perkenalan...dr segmen yg sme...

    http://ctnorazlina90.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Singgah dari segmen yang sama :)

    Mari kenal-kenal :D

    BalasPadam
  11. singgah dan follow dari segmen yang same..hehe selamat berkenalan..cheewaahhh >___<

    BalasPadam
  12. terjah n follow blog awk dlm segmen jom kenal..jom follow sy blk..salam perkenalan~

    BalasPadam
  13. myhatiku dtg terjah,comment n follow :)

    http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  14. MO datang dari segmen yang sama..selamat berkenalan.. huihh..semerah cili..pedas tu... folo.. :-) sebab mcm best je

    tahu tak Rahsia di sebalik angka 6 dan 9. Subhanallah.. Amazing

    jom klik Rahsia di sebalik angka 6 dan 9. Subhanallah.. Amazing untuk mengetahui apakah rahsianya..:-)

    BalasPadam
  15. dari segmen ezad skytech
    singgah sini
    sudi singgah sana pulak ye
    nak cukupkan target ni
    hehe
    :P

    BalasPadam
  16. singgah and follow
    http://rekrometeo.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  17. dari segmen kt ats tu jugak ^^
    arap awak sudi singgah n folo belog kecik sye jugakkk..thanx ^^
    http://umiwalidkusayang.blogspot.com

    BalasPadam
  18. dtg dr segmen yg sama dan follow awk...

    BalasPadam
  19. KEPADA -Ezad Skytech, cayang GIRANG muahx muahx, Nurhasliza Jeffry, Luqeem™ , sol, syerz eyryn, SoLy SoLicious, hanyzham hadny, Shaherah, Eina Azlina ,twinkeenabilah,♥CIK IERA♥,niera ,myhatiku,iMBobo, Muslimah Optimis,AzatLazat,a i m z, hazirah kasimon, suraiya sofia TERIMA KASIH KRN TELAH SUDI FOLLOW SY..SY AKN FOLLOW ANDA SECARA PERINGKAT BERPERINGKAT..SALAM RAMADHAN DARI SEMERAHCILI!

    BalasPadam
  20. cik reen dtg melawat rakan2 blogger....
    sudi melawat n follow belog2 cik reen jugak...
    salam kenal dan salam ramadhan =)

    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  21. yeay!!dah follow blog ni. nanti kalau rajin, follow lah blog saye pulak yer

    adi27mac1990.blogspot.com

    BalasPadam
  22. Tak join segmen Ezad tapi nak menyelit juga, hihi! xD
    FD follow sini ;)

    BalasPadam
  23. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  24. dari segmen sama!

    nice blog! suke!


    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    FOLLOW AWAK!

    BalasPadam
  25. Singgah sini..
    senang2 dtglah blog genk ya..
    salam persahabatan

    SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH FOLLOWER

    BalasPadam
  26. hello there, dari segmen sama!

    whoaa nice blog! suke!


    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    FOLLOW KAMU! :)

    BalasPadam
  27. salam singgah dan follow awak :)

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    BalasPadam
  28. hye3!! yana terbang sini dengan tinkerbell dari segmen Skytech.

    salam perkenalan! ^^

    *baru ada masa nak serbu. huhu

    BalasPadam
  29. hi2..serang sini plak=)..done follow awk=)

    BalasPadam

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...