Selasa, 31 Julai 2012

#SOSIAL# POLIS BELASAH PEKERJA HOTEL WAJIB DIHUKUMInsp Mohd Azuan Yasin, 32, membuat pengakuan tidak bersalah terhadap kesemua pertuduhan yang dibacakan terhadapnya di hadapan Majistret Mohamad Izwan Mohamed Noh, Haslina Basarudin dan S.Megaswary.>>>Siap cakap tak bersalah turrrr...video kat bawah tur apa benda beb!

Inilah wajah sebanar polis bodoh+bangang yang menggunakan kuasa untuk memukul orang sesukati mak+bapak dia…SM, takkan bela orangyang terang2 melakukan kesalahan..yang salah tetap salah dan perlu dihukum sewajarnya kerana telah buat salah…..

Kalo yea pun sedang marah dan tahu dirinya seorang pegawai polis kenapa perlu menyalah guna kuasa beb? Kalo betul pekerja tur salah kenapa tak nak tangkap dan bawa ke Balai Polis…Ini tak buat keputusan sendiri dan buat perkara2 yang tak munasabah..

Yang bersalah perlu dihukum tetapi menggunakan saluran yang betul beb!..negara ini ada undang-undang...polis diberi kepercayaan oleh rakyat untuk menjaga keselamatan bukan menyalahkan guna kuasa sebagai polis...

Negara kita sudah aman damai..jgn kerana beruk sekor nie, PM jugak yang disalahkan...ada paham?


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...