Jumaat, 20 Julai 2012

#SENI# IKAN KELI SUDAH MULA MAKAN MANUSIA?

Seekor ikan keli gergasi yang dikatakan bermutasi dengan memakan daging manusia telah dapat ditangkap oleh saintis di sebuah sungai sempadan Nepal dan India.

kemenyanberasap – Ikan Keli Gergasi Pemakan Manusia | Kalau sebelum ni, seekor ikan keli raksasa telah ditangkap di Sarawak (LINK), kini Melayukini ingin menyampaikan satu lagi berita tentang seekor ikan keli yang ganas dan bersaiz gergasi yang dikatakan telah membunuh dan memakan ramai manusia

Seekor ikan keli gergasi yang dikatakan telah bermutasi ini ditangkap dan terkini, ikan keli gergasi itu telah menjadibahan ujikaji saintis dari India dan Nepal.

Ikan keli gergasi ini atau lebih dikenali sebagai goonch oleh penduduk tempatan, telah mendapat perhatian, Jeremy Wade, pakar biologi yang sangat suka dengan ikan-ikan pelik, untuk diuji dan dikaji dan dipertontonkan kepada peminat-peminat rancangannnya.

Ikan keli gergasi itu mempunyai berat sebanyak 55kg dan panjang sekitar 2 meter. Jom kita tengokgambar ikan keli gergasi ini. Menyeramkan!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...