Khamis, 5 Januari 2012

#POLITIK# ANWAR HANYA GUNAKAN RAKYAT ‘BACKUP’ PADA 6 JANUARI!~
Tiap kali tengok muka Anuwar Ibrahim neh SM rasa nak muntah! Balik2 citer pasai liwat, balun china doll, konspirasi dan sebagainyalah…tak abih2 citer dier yg tak pernah bersalah tur….

Sampai biler Anuwar Ibrahim mahu memperalatkan kesemua pengikut dan rakyat di negara ini? Setiap kali perbicaraan pasti diajak semua pengikut turun ke mahkamah. Apakah dengan berkumpul beramai-ramai akan ubah segala keputusan mahkamah?

Pengikut2 yg kurang cerdik tur berteriak2, menjerit2, kononya pemimpin ‘Imam Mahadi’ meraka itu suci dosa!~

Berhimpun beramai-ramai, membuat kesesakkan lalu lintas, apa kes? Buat kerja bongok jer….
Anuwar Ibrahim, menggunkan rakyatnya untuk menegakkan benang yang basah, sebab apa? Kerana dia tahu yang sememangnya dia bersalah..oleh itu, dengan mengadakan Rapat Umum sedikit sebanyak dapat menghuru harakan mahkamah ketika keputusan dilaksanakan.!~

Itu sebenar motif utama Anuwar Ibrahim mengajak orang ramai untuk berhimpun di Mahkamah Tinggi Jalan Duta pada 9 Januari  akan datang…..

Nota:
Komen anda pula bagaimana? Lepaskan segala pendapat anda diruangan komen huhuTiada ulasan:

Catat Ulasan

SaLam SeMua KeKawaN YaNg RaJIn NaK KOMen Kat BloG Gua Neh..KoMenler Kaw..Kaw..PunYer..GuA TalAk KesaH Oooo..Tp If Pas Neh adeR YanG KeNa MeraNgkaK NaEk MahKaMah JanGan MiNTak ToloNg GuA..TerIma KasIh...